Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Magazín

Vlastné bývanie? Kedy ak nie teraz

Ilustračné foto Foto: TASR/Bohdan Kopčák

Ak aj napriek pretrvávajúcim dôsledkom krízy, predsa len máte stabilné a dobre platené zamestnanie, určite sa zaoberáte myšlienkou bývania.

Bratislava 14. októbra (OTS) - Najmä ak ste to doteraz odkladali, možno by ste sa mali konečne rozhodnúť.

Ceny nehnuteľností už dosiahli svoje dno a pomaly sa budú dvíhať. Využite teda toto obdobie a investujte do vlastného bývania. Či už chcete bývať v rodinnom dome alebo v byte, je len na Vás. Reality ponúkajú širokú škálu cien, veľkostí aj rôzneho stupňa rekonštrukcie. Vyberie si tak skutočne každý, len treba hľadať. Investícia do vlastného bývania je predsa najlepšou investíciou do Vašej budúcnosti.

V prípade, že patríte k tým šťastnejším a svoj domov ste už našli, konečne sa môžete sťahovať, určite Vás okrem otázky nábytku trápi aj samotná dekorácia. Skrášľovanie bytu, či domu zväčša prebieha postupne po nasťahovaní a vyžaduje čas. Nemôžete chcieť všetko naraz, radšej tomu nechajte voľný priebeh. Už predsa bývate a tých pár mesiacov určite vydržíte aj bez záclon, či kobercov. Čo však budete určite potrebovať sú samozrejme obliečky. Najmä novomanželské pári ich majú v zásobe, keďže sa stále tešia popularite najmä ako svadobný dar. No ak objavíte také, ktoré spĺňajú presne Vašu predstavu o ideálnej spálni, neváhajte a kúpte si ich. Dnes predsa kvalitné obliečky zoženiete aj za dobrú cenu, a určite ich nájdete aj na www.obliecky-emi.sk.

Spríjemniť nové bývanie však musíme aj našim deťom. Nové prostredie môže najmä v noci pôsobiť nepokoj, no ak sa vyšantia cez deň, budú aj v noci pokojne spať. Nebráňte im v hrách a podporte ich fantáziu. Zaujímavým doplnkom detskej izby môžu byť aj sedacie vaky pre deti. Deti si ich jednoducho zamilujú.

Keďže sa blížia Vianoce, nezabudnite ani na vianočné darčeky, veď tie správne predsa potešia každého. Tie má v ponuke aj ECOMP Slovakia s.r.o.