Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Magazín

VO VLAKU.SK: Okno do sveta železníc dopĺňa rodinu webov Teraz.sk

Vovlaku.sk, printscreen Foto: TABLET.TV

Už viac ako rok prinášame v rámci UNIKÁTNEHO VIDEOPROJEKTU TABLET.TV pohľad cez okno rušňovodiča na slovenské trate. Teraz sme všetky príspevky zastrešili pod nový web VOVLAKU.SK

Bratislava 26. mája (Teraz.sk) - Železničné trate Slovenska z pohľadu rušňovodiča zachytené videokamerou, koľajové vozidlá- rušne, vozne, súpravy. Takisto súčasti infraštruktúry, železničné stanice, nostalgické jazdy a samozrejme, aktuálne udalosti zo sveta železníc. To všetko prináša nová webová stránka www.vovlaku.sk, alebo vovlaku.teraz.sk, ako súčasť rodiny portálov Tlačovej agentúry Slovenskej republiky.

VIDEO VOVLAKU SK

Už viac ako rok roka prinášame v rámci unikátneho videoprojektu, aký na takejto úrovni na Slovensku ešte nikto nerealizoval, pohľad cez okno rušňovodiča na jednotlivé slovenské trate a postupne predstavujeme železničnú techniku.

Teraz sme všetko sústredili pod jednu strechu a vytvorili pre vás webovú stránku vovlaku.sk - pre všetkých fanúšikov vlakov, ale aj pre bežných cestujúcich, alebo záujemcov o kúsok súčasnosti a minulosti, spojenej s koľajnicami a železničnou technikou na Slovensku.

Vovlaku.sk, printscreen z jazdy vlakom z pohľadu rušňovodiča
Foto: TABLET.TV


Vovlaku.sk, printscreen z reportáže
Foto: TABLET.TV


Videokamera postupne nahliadne do všetkých zákutí železničného života na Slovensku a počet zaznamenaných tratí, staníc, rušňov, vozňov, súprav na našej vlakovej stránke bude pribúdať.

Radi privítame vaše postrehy a pripomienky a váš záujem spolupodieľať sa na rozvoji tejto novej webovej stránky, posielajte ich na adresu vovlaku@tasr.sk .

Toto sú dva z najnovších príspevkov na stránke:


UNIKÁTNY VLAKOVÝ VIDEOPROJEKT: Predstavujeme osobný vozeň radu Aeer



UNIKÁTNY VLAKOVÝ VIDEOPROJEKT: 12 tunelov z Hornej Štubne do Zvolena