Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Magazín

Získajte si pozornosť svojho partnera

Foto: TASR/AP

Zväčša si zakladáme na dlhodobom vzťahu. Jednoducho chceme prežiť zvyšok nášho života s NÍM. Často očakávame, že to bude stále také, ako na začiatku.

Bratislava 7. apríla (OTS) - Neraz do vzťahu vstupujeme aj s tým, že sa nám ho podarí zmeniť. Toto je však nemožné a mali by sme na to rýchlo zabudnúť. Môžete ho naučiť, že špinavé ponožky nepatria na zem v spálni, ale do práčky, no aj toto Vás bude stáť nemálo úsilia. Na väčšie zmeny preto rovno zabudnite. Ak sa s niektorou zlou vlastnosťou neviete zmieriť, otvorene mu to povedzte. Ak bude sám ochotný sa jej vzdať len kvôli Vám, máte vyhraté. Ak nie, radšej hľadajte inde, bola by to len strata času.
S menšími nedostatkami sa však musíme vyrovnať, všetci predsa máme svoje chyby. Aj náš partner by určite našiel niečo, čo by nám mohol vytýkať.

Aj napriek našej vysnívanej predstave, ako bude náš vzťah vyzerať aj o niekoľko rokov, realita je veľakrát celkom iná. Ponorková choroba je skôr, či neskôr súčasťou každého vzťahu, treba ju však prekonať. Stereotyp musíte jednoducho prelomiť a vymyslieť niečo nové. Zahoďte teda zaužívané rituály a vdýchnite svojmu vzťahu nový život.

Zväčša je táto snaha však len na našich pleciach. Len málo mužov je odhodlaných niečo vo vzťahu meniť aj keď si myslia, že by to bolo dobré. Jednoducho ich premôže lenivosť.

Ak teda máte po krk, že venuje viac času počítaču a hraniu pokeru ako Vám, prejdite do útoku. Hádky a krik zväčša nepomôžu, skúste na to ísť inak. Žiaden muž neodolá krásnej žene. Investujte teda čas do svojho vzhľadu. Nový účes Vám síce nepochváli, avšak zmenu môžete uskutočniť clip in ofinou.

Využiť tiež môžete masážny prístroj, takýto relax potrebujú nielen naše nervy, ale aj krása. Začnite sa o seba viac starať, túto zmenu si totiž určite všimne. Viac sebavedomia dodá aj návšteva lekárskej kozmetiky.