Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Magazín

Známa značka produktov pre mužov eJoy® prichádza s jedinečnou akciou

Známa značka produktov pre mužov eJoy® prichádza s jedinečnou akciou. Využite špeciálnu 20 % „korona zľavu“ Foto: eJoy

Známa značka produktov pre mužov eJoy® prichádza s jedinečnou akciou. Využite špeciálnu 20 % „korona zľavu“.

Bratislava 27. januára (OTS) - Únava zo všetkých obmedzení a koronavírusových opatrení je prirodzená, ale určite by kvôli nim nemal trpieť váš sexuálny život. Prispieť k tomu môžete aj eJoy®.

Ste už príliš dlho doma a nudíte sa? Nízke teploty, nedostatok slnka, zlé počasie a málo pohybu tej nude asi tiež nepomôžu, že? Nevešajte ale hlavu, aj v dnešnej neľahkej dobe zostala nám všetkým ešte jedna „zábava“, ktorú môžete bez problémov prevádzkovať priamo doma. Áno, ak hádate, že hovoríme o posteľných hrách, máte pravdu.

V prvej vlne COVIDU špeciálne akcie a zľavy
Keď prišla na jar prvá vlna pandémie, viacero známych značiek sa snažilo vtipnou aj praktickou formou prispieť k spomaleniu jej šírenia. Okrem mobilných operátorov či televíznych spoločností to boli aj značky z oblasti priemyslu pre dospelých.

Dnes už legendárna webová stránka Pornhub takýmto spôsobom umožňovala napríklad bezplatné mesačné členstvo pre obyvateľov Talianska, neskôr aj iných krajín. Cieľom bolo podporiť domácu karanténu a obmedzenie kontaktov. V druhej vlne pandémie, ktorá prišla na jeseň, však bolo podobných akcií a zliav už o niečo menej.

O to viac vyčnieva zaujímavý počin domácej značky, eJoy®. Ak ste o nej ešte nepočuli, ide o výrobcu podporných prostriedkov a produktov pre mužov. A práve táto značka sa rozhodla hneď od nového roku podporiť slovenských mužov zaujímavou zľavou.

Korona zľava 20 % na všetky produkty eJoy®
Výrobca rozhodne nešetril a rozhodol sa ísť možno aj príkladom pre iné značky, ktoré by sa chceli v budúcnosti pridať. Výška „korona zľavy“ bude 20 % a to na všetko. Platí to tak pre štandardný produkt eJoy® ako aj pre vylepšený eJoy® LONG.

Počas objednávky na www.ejoy.sk stačí iba zadať do políčka pre zľavový kód špeciálne heslo „COVID“ a 20 % zľava je okamžite vaša. Žiadne zdržovanie, žiadne zložité podmienky, je to jednoduché a okamžité. Tak, ako aj celý nákup produktov eJoy®, na ktoré nemusíte mať recept, absolvovať vyšetrenie u lekára a ani chodiť do lekárne.

Produkty sú dostupné voľne a môžete si ich zakúpiť z pohodlia domova. Stačí len navštíviť spomínaný oficiálny eshop značky, vybrať si typ, veľkosť balenia a vyplniť objednávku. Spravidla do 2 až 3 pracovných dní máte eJoy® doma.

Vyzdvihnúť si ich môžete v Zásielkovni, na pošte alebo vám ich kuriér prinesie až k dverám. Žiadny strach, balenie je diskrétne, nikto sa tak nedozvie, čo ste si objednali!

Pre mladších mužov aj pre chlapov v strednom veku
Ak ste ešte eJoy® nevyskúšali, možno aj vďaka spomínanej „korona zľave“ je práve teraz ten najlepší čas. Pomôcť vám môžu bez ohľadu na vek či zdravotný stav.

Prípravky eJoy® a eJoy® LONG sú podporné prostriedky s vplyvom na sexuálne zdravie mužov. V prvom prípade ide o celkovú podporu potencie, či už ide o libido alebo kvalitu erekcie, v tom druhom sú účinky viac špecializované. Sú určené mužom, ktorí majú problém s príliš rýchlym vyvrcholením alebo výdržou erekcie pri milovaní.

V oboch prípadoch je výhodou fakt, že účinkujú prakticky u každého muža. Nejde o lieky na špecifické poruchy erektilnej dysfunkcie, jedná sa o prostriedky s podporným a komplexným účinkom. Založené sú na čisto prírodných a prirodzených látkach.

Značka eJoy® je známa tým, že si zakladá na overených afrodiziakach bylinného charakteru. Práve tie podporujú libido, potenciu aj sexuálne zdravie. Doplnené sú o aminokyseliny s pozitívnym účinkom na oxid dusnatý a teda aj lepšie prekrvenie pohlavného údu. Výsledkom je stabilnejšia a kvalitnejšia erekcie.
Dlhodobé užívanie, pokojne až do konca pandémie!

Ak sa bojíte, že v prípade eJoy® ide len o nejakú jednorazovú akciu a rýchly chyták, mýlite sa. Prípravky môžete užívať pokojne až do konca pandémie, dokonca, skúsenosti mužov ukazujú, že pravidelné a dlhodobé užívanie je efektívnejšie.

Dávkovanie je pritom extrémne jednoduché. Stačí si dať 2 kapsuly, prehltnúť ich a zapiť vodou a do 30 až 60 minút príde k viditeľnému účinku na potenciu. Za deň si môžete dať až 2 dávky, každá z nich by mala účinkovať viac hodín. S užívaním nie sú spojené žiadne závažné vedľajšie účinky či kontraindikácie a je bezproblémové a bezpečné.

Tak, na čo ešte stále čakáte? Vyberte si svoje balenie eJoy®, zadajte zľavový kód a užívajte si koronavírusovú pandémiu z tej najlepšej stránky doma s partnerkou!