Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Magazín

Žralok Tomáš a Marián predpovedali výsledok Slovákov proti Dánsku

Na snímke jeden z dvojice žraločích tipérov pláva v akváriu pred kŕmením. V popredí tanier so slovenskou treskou a dánskou krevetou aj s vlajkami krajín. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Prvý z nich dostal meno po kapitánovi slovenskej reprezentácie Tomášovi Kopeckom, žralok Marián zase po hviezde z Los Angeles Kings Mariánovi Gáboríkovi.

Bratislava 2. mája (TASR/Teraz.sk) - V žilinskom obchodnom centre dva žraloky Tomáš a Marián budú tipovať výsledky zápasov našich hokejistov počas svetového šampionátu v Českej republike. Úvodný duel Slovákov proti Dánsku, ktorý sa začne v sobotu o 12:15 v ostravskej ČEZ Aréne, tipovali už vo štvrtok počas kŕmenia.



Žraločí tipéri dostali do akvária na výber slovenskú tresku alebo dánsku krevetu. Rozhodli sa pre Slovensko, ktoré by malo vyhrať proti Dánom po tuhom boji. Na krevete si pochutnali zvyšné ryby.

Žralok Tomáš dostal meno po kapitánovi slovenskej hokejovej reprezentácie Tomášovi Kopeckom, žralok Marián zase po hviezde z Los Angeles Kings Mariánovi Gáboríkovi.



.

Program slovenskej reprezentácie v základnej B-skupine MS v Ostrave:

Sobota: 02.mája
12.15 SLOVENSKO –Dánsko

Nedeľa:03.mája
16:15 Bielorusko - SLOVENSKO

Utorok: 05.mája
20:15 SLOVENSKO – Slovinsko

Streda: 06.mája
20:15 SLOVENSKO – Nórsko

Sobota: 09.mája
16:15 Fínsko –SLOVENSKO

Nedeľa: 10.mája
20:15 Rusko – SLOVENSKO

Utorok: 12.mája
16:15 USA - SLOVENSKO
.

Na snímke tanier so slovenskou treskou a dánskou krevetou aj s vlajkami krajín.
Foto: TASR/Pavol Ďurčo


Na snímke jeden z dvojice žraločích tipérov pláva v akváriu pred kŕmením. V popredí tanier so slovenskou treskou a dánskou krevetou aj s vlajkami krajín.
Foto: TASR/Pavol Ďurčo