Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Magazín

Zrekonštruovaný byt, alebo pôvodný stav

Ilustračné foto Foto: TASR

Bývanie patrí medzi základné potreby, no jeho realizácia je často podmienená hypotékou.

Bratislava 12. júla (OTS) - Ak ste teda v poslednej dobe podľahli výhodným úverovým sadzbám u hypoték a našli ste za rozumnú cenu byt, ktorý ste hľadali, iste ste počítali aj s nemalou hotovosťou nevyhnutnou na jeho rekonštrukciu.

Na trhu nájdeme aj množstvo zrekonštruovaných bytov, do ktorých sa stačí len nasťahovať, no neraz dávame prednosť splneniu vlastných predstáv o farbách, materiáloch a nábytku v interiéri. Často sú totiž, i keď drobné úpravy, nutné aj v zrekonštruovaných bytoch. Minimálne tak zrejme budete meniť farbu stien.
Už pri výbere zvažujeme naše možnosti, a to najmä tie finančné. Byty v pôvodom stave sú lacnejšie, no na ich rekonštrukciu sú často nevyhnutné nemalé investície, ktoré ak si spočítate, možno sa viac oplatí nájsť zrekonštruovaný byt vo Vami vybranej lokalite. A to výhodnejšie, ako investovať do rekonštrukcie.
Náš nový domov potrebujeme však aj zariadiť. Po kúpe, alebo prípadnej rekonštrukcií však nezostáva veľa hotovosti, a tak volíme lacnejšie riešenia. Tie Vás čakajú jednoznačne na internete. Okrem širokého výberu a jednoduchého porovnávania cien, práve tu nájdete množstvo rôznych ponúk a splníte si tak všetky svoje predstavy. Vyberať tak môžete od nábytku do obývačky, až po vybavenie kúpelne. Široký výber nielen skriniek pod umývadlo ponúka e-shop najkupelna.sk.

Aby ste sa vo svojom novom domove cítili naozaj dobre, vyžaduje si to viac ako nevyhnutný nábytok. Netreba zabúdať teda ani na detaily, ktoré zútulnia každú domácnosť. Vášmu interiéru prospejú dekorácie, steny spestria obrazy na mieru. Realizovať sa pokojne môžu aj Vaše ratolesti, stačia výtvarné potreby, výkresy a môžu začať.

Ak hľadáte jedinečný prvok pre svoj balkón, ale aj na oživenie interiéru, poslúži tatranský profil.