Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia MS vo futbale 2022

Messi na sociálnych sieťach spomína na MS: Stále tomu nemôžem uveriť

Argentínsky futbalista Lionel Messi drží trofej pre víťaza MS vo futbale počas vystupovania z lietadla 20. decembra 2022 v Buenos Aires. Foto: TASR - AP

Finále MS v Katare sa konalo presne pred mesiacom a argentínsky tím na čele s Messim ukončil 36-ročné čakanie na trofej.

Buenos Aires 18. januára (TASR) - Argentínsky futbalista Lionel Messi sa v stredu na sociálnej sieti Instagram podelil s fanúšikmi o svoje pretrvávajúce emócie z triumfu na uplynulých MS v Katare. Tridsaťpäťročný útočník zdieľal zostrih zápasových momentov Argentíny zo šampionátu, pod ktorý pridal taktiež emotívny odkaz.

"Bol to pre mňa jeden z najkrajších mesiacov v mojom živote. Stále tomu nemôžem uveriť. Prežili sme spolu krásne šialenstvo a nakoniec sme nad hlavu zdvihli pohár majstrov sveta, ktorý sme si tak želali. Chýbajú mi spoluhráči. Vytvorili sme si spolu úžasné spomienky. Je to pre nás nezabudnuteľný zážitok. Ďakujem Bohu, že mi doprial zažiť tento skvelý nepredstaviteľný pocit," napísal na sociálnych sieťach Messi.

Finále MS v Katare sa konalo presne pred mesiacom a argentínsky tím na čele s Messim ukončil 36-ročné čakanie na trofej.