Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia MS vo futbale 2022

Messimu robila v posteli spoločnosť víťazná trofej z Kataru

Argentínsky futbalista Lionel Messi drží trofej pre víťaza MS vo futbale počas vystupovania z lietadla 20. decembra 2022 v Buenos Aires. Foto: TASR - AP

Z úspešného šampionátu v Katare sa argentínska výprava vrátila v utorok v skorých ranných hodinách.

Buenos Aires 20. decembra (TASR) - Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie Lionel Messi si maximálne užíva chvíle po zisku titulu majstrov sveta. Víťazná trofej je u neho "varená-pečená", pod kontrolou ju chce mať neustále - a to aj počas spánku.

"Dobré ráno," napísal v utorok Messi na instagrame pod fotografiu, na ktorej spiačky objíma rukou najcennejšiu futbalovú trofej. Tú získali Argentínčania po finálovom víťazstve nad Francúzskom. Messiho záber získal v priebehu troch hodín 27,5 milióna lajkov.

Z úspešného šampionátu v Katare sa argentínska výprava vrátila v utorok v skorých ranných hodinách. Na majstrov sveta čakali už na letisku v Buenos Aires desaťtisíce fanúšikov a uvítacia párty.

Predošlú noc hráči strávili v tréningovom komplexe Argentínskej futbalovej asociácie (AFA). V utorok napoludnie miestneho času (16.00 SEČ) začali "Albicelestes" turné po centre hlavného mesta Argentíny, kde sa v deň štátneho sviatku zišli v uliciach milióny ľudí.