Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia MS vo futbale 2022

Neymar možno posilní Brazíliu proti Kórejskej republike

Na archívnej snímke brazílčan Neymar kráča na ihrisku počas futbalového zápasu skupiny G majstrovstiev sveta medzi Brazíliou a Srbskom na štadióne Lusail v katarskom Lusaile vo štvrtok 24. novembra 2022. Foto: TASR/AP

Naopak, do duelu nezasiahne Alex Sandro po zranení v stretnutí so Švajčiarskom. Šampionát sa už skončil pre Gabriela Jesusa a Alexa Tellesa.

Dauha 4. decembra (TASR) - Tréner brazílskych futbalistov Tite pravdepodobne môže počítať v osemfinále MS proti Kórejskej republike s Neymarom. Hviezdny útočník vynechal predošlé dva zápasy proti Švajčiarsku (1:0) a Kamerunu (0:1) pre zranenie členka, ktoré utrpel v úvodnom stretnutí turnaja proti Srbsku (2:0).

Tite potvrdil informáciu v nedeľu s tým, že smerodajný bude tréning Neymara s tímom. "Má nastavený špecifický tréning, takže s ním nemám žiadne konkrétne plány," citovala kormidelníka agentúra DPA. Neymar pritom avizoval svoje zotavenie už skôr na sociálnych sieťach. Okrem neho vynechal dva duely G-skupiny aj obranca Danilo, ktorý proti Kórejskej republike určite nastúpi.

Naopak, do duelu nezasiahne Alex Sandro po zranení v stretnutí so Švajčiarskom. Šampionát sa už skončil pre Gabriela Jesusa a Alexa Tellesa. Obaja majú problémy s kolenami od stretnutia proti Kamerunu.