Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia MS vo futbale 2022

Sterling sa chce ešte pred štvrťfinále vrátiť k anglickému tímu

Na snímke anglický futbalový reprezentant Raheem Sterling. Foto: TASR/AP

Sterling nastúpil v prvých dvoch skupinových dueloch a skóroval pri triumfe nad Iránom (6:2).

Al-Wakra 8. decembra (TASR) - Anglický futbalový reprezentant Raheem Sterling sa chce vrátiť k tímu ešte pred sobotným štvrťfinálovým duelom s Francúzskom. Krídelník FC Chelsea v nedeľu opustil kemp na MS v Katare a vrátil sa do rodnej krajiny po tom, ako sa vlámali do jeho domu. Preto nenastúpil v nedeľnom osemfinálovom zápase, v ktorom Anglicko zdolalo Senegal 3:0.

Podľa agentúry PA sa ozbrojení zlodeji vlámali do jeho domu, pričom v ňom bola jeho manželka i tri deti. Sterling mal byť zo správy otrasený a obával sa o zdravie svojich najbližších. Polícia v Surrey neskôr oznámila, že vyšetruje vlámanie v jednom z domov, z ktorého bola nahlásená krádež šperkov a hodiniek. Jej správa však neobsahovala žiadnu hrozbu násilia. Takisto nie sú evidované žiadne zatknutia v súvislosti s incidentom v Sterlingovom dome.

Anglická Futbalová asociácia (FA) podľa DPA teraz skúma všetky podklady, ktoré má k dispozícii ohľadom incidentu. Dvadsaťosemročný Sterling ju už požiadal, aby sa mohol vrátiť k národnému mužstvu, definitíva mala padnúť ešte vo štvrtok.

Sterling nastúpil v prvých dvoch skupinových dueloch a skóroval pri triumfe nad Iránom (6:2).