Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia MS vo futbale 2022

Telles a G. Jesus sa zranili a Brazílii už nepomôžu

Na snímke v popredí Gabriel Jesus. Foto: TASR/AP

Jesus sa mal zdravotné problémy už pred MS, jeho zotavenie by malo trvať približne mesiac. Telles, ktorý v piatok opustil ihrisko v slzách po kolízii s protihráčom, bude možno potrebovať operáciu.

Dauha 3. decembra (TASR) - Brazílsky útočník Gabriel Jesus a obranca Alex Telles si už na MS v Katare nezahrajú. Obaja futbalisti utrpeli zranenia v piatkovom zápase proti Kamerunu (0:1). V sobotu sa však už objavil na tréningu s tímom Neymar, ktorý si zranil pravé koleno v úvodnom stretnutí na MS proti Srbsku.

Tridsaťročný kanonier trénoval s hráčmi, ktorí nenastúpili v piatkovom zápase, absolvoval sériu individuálnych cvičení a kopal oboma nohami, pričom nejavil známky zranenia. Tímoví lekári však zatiaľ neposkytli aktuálne informácie o jeho stave a či bude môcť nastúpiť v osemfinále s Kórejskou republikou.

Jesus mal zdravotné problémy už pred MS, jeho zotavenie by malo trvať približne mesiac. Telles, ktorý v piatok opustil ihrisko v slzách po kolízii s protihráčom, bude možno potrebovať operáciu. Na zozname zranených Brazílčanov je aj pravý obranca Danilo, ľavý bek Alex Sandro i Neymar. Obaja obrancovia by mali byť k dispozícii na pondelkový osemfinálový zápas proti Kórejčanom.