Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia

Devínska Nová Ves hľadá dobrovoľníkov na plánované testovanie

Ilustračné foto. Foto: TASR - Roman Hanc

Okrem mena, priezviska a kontaktu treba uviesť, či je záujemca ako zdravotnícky personál alebo ide o administratívneho pracovníka.

Bratislava 15. januára (TASR) – Bratislavská Devínska Nová Ves hľadá dobrovoľníkov na plánované celoplošné testovanie na ochorenie COVID-19. Výzva na pomoc sa týka zdravotníkov a administratívnych pracovníkov, ktorí sa budú organizačne podieľať na testovaní. Mestská časť o tom informuje na svojej webovej stránke.

„V prvom kole testovania na jeseň 2020 sme dokázali, že sme húževnatí a že nám historická pandémia nie je ľahostajná. Mnohí sa prihlásili, priložili ruku k celoplošnému testovaniu a to nás všetkých spojilo - zdravotníkov, dobrovoľníkov, príslušníkov ozbrojených a bezpečnostných síl a zamestnancov samospráv," konštatuje mestská časť.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť elektronicky prostredníctvom e-mailovej adresy testovanie@mudnv.sk. Okrem mena, priezviska a kontaktu treba uviesť, či je záujemca ako zdravotnícky personál (uviesť dosiahnuté vzdelanie) alebo ide o administratívneho pracovníka. O ďalších podrobnostiach bude samospráva priebežne informovať, prípadné ďalšie informácie poskytuje aj 24-hodinová linka dohľadového centra na čísle 02/32 33 33 32.