Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia

SFZ vo štvrtok opätovne spustí predaj lístkov na duel s Írskom

Logo SFZ. FOTO TASR - Dano Veselský Foto: TASR

Duel Slovensko - Írsko je na programe 26. marca na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.

Bratislava 27. februára (TASR) - Slovenský futbalový zväz (SFZ) vo štvrtok 27. februára o 15.00 opätovne spustí predaj vstupeniek na barážový zápas o EURO 2020 Slovensko – Írsko. V stredu popoludní ho musel pozastaviť pre technické problémy na strane dodávateľa – spoločnosti Ticketmedia.

"Všetky nezrealizované nákupy rieši Ticketmedia formou vrátenia finančnej čiastky na ten účet, z ktorého platba odišla. Všetky zakúpené vstupenky, ktoré kupujúci dostal na svoj mail v PDF formáte, zostávajú v platnosti. Za vstupenky, ktoré kupujúci nekúpil na oficiálnom portáli, Ticketmedia.sk, SFZ nezodpovedá. Touto cestou sa ešte raz ospravedlňujeme všetkým fanúšikom za vzniknutú technickú chybu," informoval zväz na svojom oficiálnom webe.

Duel Slovensko - Írsko je na programe 26. marca na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Je vedený v osobitnom režime, to znamená, že vstupenky sú predávané na meno a priezvisko každého držiteľa vstupenky. Zmena mena na vstupenke nebude možná. Cena vstupeniek je 28 eur (za bránami), resp. 46 eur (pozdĺžne sektory).