Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia

LM: Slovan privíta írsky Shamrock 7. júla na Tehelnom poli

Na snímke hráči Slovana oslavujú titul po zápase záverečného 10. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy v skupine o titul ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín (2:1) 22. mája 2021 v Bratislave. FOTO TASR - Michal Svítokzáverečného 10. kola nadstavbovej časti futbalovej Fortuna ligy v skupine o titul ŠK Slovan Bratislava - AS Trenčín 22. mája 2021 v Bratislave. Foto: TASR - Michal Svítok

Odveta je na programe o týždeň v Írsku. V prípade postupu sa ŠK Slovan stretne v 2. predkole so švajčiarskym Young Boys Bern.

Bratislava 22. júna (TASR) - Už o dva týždne vstúpia futbalisti ŠK Slovan Bratislava do Ligy majstrov 2021/2022. Úvodný zápas 1. predkola proti írskemu šampiónovi Shamrocku Rovers odohrajú zverenci Vladimíra Weissa st. v stredu 7. júla o 18.30 h na Tehelnom poli. Informoval o tom web ŠK Slovan.

"K aktuálnemu dňu platia podmienky stanovené v tzv. Covid automate, čiže limit 500 divákov na exteriérových podujatiach. ŠK Slovan je v úzkej komunikácii s Úniou ligových klubov a skutočný návrat fanúšikov je našou prioritou. O vývoji situácie budeme priebežne informovať," uviedol klub v stanovisku.

Odveta je na programe o týždeň v Írsku. V prípade postupu sa ŠK Slovan stretne v 2. predkole so švajčiarskym Young Boys Bern.