Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 23. október 2024Meniny má Alojzia
< sekcia

ZNÁSILNENIE NA UBYTOVNI: Mužovi hrozí desať rokov za mrežami

Na snímke vstup do izby Detenčného ústavu počas otvorenia Detenčného ústavu v Hronovciach 22. decembra 2022. Foto: TASR Michal Svítok

Policajti kriminálnej polície na základe vykonaných operatívnych úkonov muža stotožnili.

Bratislava 13. júna (TASR) - Zo zločinu znásilnenia obvinil vyšetrovateľ 34-ročného Maroša G. Hrozí mu desaťročný pobyt za mrežami. Muž sa k skutku priznal. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"Obvinený muž mal koncom minulého týždňa, v nočných hodinách vojsť v priestoroch jednej z ubytovní v treťom bratislavskom okrese, do izby za poškodenou 23-ročnou ženou. Po krátkom čase poškodenú sotil na posteľ, a proti jej vôli s ňou vykonal súlož. Z miesta následne odišiel," priblížil Szeiff.

Ďalej uviedol, že policajti kriminálnej polície na základe vykonaných operatívnych úkonov muža stotožnili. Následne ho hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržala a eskortovala na policajné oddelenie. Umiestnili ho do cely policajného zaistenia. "Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet na jeho väzobné stíhanie," podotkol hovorca.