Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia

Polícia zastavila auto a zaistila dva ruksaky

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Počas prehliadky auta zaistili dva ruksaky s obsahom veľkého množstva neznámej zelenej sušiny. Materiál zaslali na kriminalistické skúmanie.

Bratislava 27. júla (TASR) - Polícia zastavila auto, v ktorom našla dva ruksaky plné "neznámej zelenej sušiny". Bratislavská polícia už začala v tomto prípade trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Diaľniční policajti podľa slov hovorkyne v pondelok (26. 7.) pred 21.00 h zastavili vodiča, ktorý na diaľničnom obchvate D1 smerom na Trnavu prekročil rýchlosť. "Počas prebiehajúcej kontroly hliadka Policajného zboru zacítila z interiéru motorového vozidla intenzívny zápach pripomínajúci marihuanu. Počas vizuálnej kontroly bolo taktiež zistené, že na zadných sedadlách sa nachádzajú dva ruksaky," uviedla polícia.

Dodala, že počas prehliadky auta zaistili dva ruksaky s obsahom veľkého množstva neznámej zelenej sušiny. Materiál zaslali na kriminalistické skúmanie. "Muž bol hliadkou Policajného zboru zadržaný a eskortovaný na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov," ozrejmila hovorkyňa.