Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia

Sieť autocentier hľadá desiatky predajcov, automechanikov a vodičov

Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavel Neubauer

V súčasnosti spoločnosť hľadá 20 zamestnancov na Slovensku, 80 v Česku, 30 v Poľsku a 43 v Maďarsku.

Bratislava 27. februára (TASR) - Sieť autocentier AAA Auto v súčasnosti hľadá zamestnancov na 170 pracovných pozícií. Do konca roka 2020 sa pritom chystá prijať približne 200 nových zamestnancov. Zvyšovanie počtu pracovných síl súvisí s tohtoročným cieľom spoločnosti predať minimálne 90.000 automobilov v štyroch krajinách.

"Časť pracovníkov hľadáme dlhodobo, ďalších potrebujeme prijať z dôvodu expanzie spoločnosti. Potrebujeme dostatočné personálne zdroje, ktoré nám umožnia ďalej zvýšiť ročný objem predaných vozidiel," povedala Karolína Topolová, generálna riaditeľka a predsedníčka predstavenstva spoločnosti AURES Holdings.

V súčasnosti spoločnosť hľadá 20 zamestnancov na Slovensku, 80 v Česku, 30 v Poľsku a 43 v Maďarsku. Ide o rôzne pracovné pozície naprieč celou firmou, od operátorov call centra, predajcov automobilov až po automechanikov či vodičov.

Za posledných desať rokov vzrástol počet pracovníkov siete o viac ako dvojnásobok. V roku 2010 dosahoval necelých 1300 zamestnancov, v súčasnosti je to približne 3000 zamestnancov v rámci celého holdingu. Momentálne tak pripadá na jedného zamestnanca spoločnosti zhruba 29 predaných automobilov ročne.