Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 15. jún 2024Meniny má Vít
< sekcia

Útočník Bortňák pokračuje v Spišskej Novej Vsi

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Tridsaťtriročný odchovanec prešovského hokeja odohral v uplynulej sezóne 57 zápasov. V nich mal bilanciu štyri góly a štyri asistencie.

Spišská Nová Ves 22. mája (TASR) - Slovenský hokejista Dalibor Bortňák sa dohodol na novej ročnej zmluve s klubom HK Spišská Nová Ves. Úradujúci extraligový vicemajster o tom informoval na sociálnych sieťach.

"Som veľmi rád, že sme sa dohodli s Daliborom na pokračovaní spolupráce. Dva roky v našom drese môžeme hodnotiť maximálne pozitívne, keďže sme vybojovali bronz a striebro. Je jedným z chalanov, ktorí majú hlavné slovo v kabíne a počas celého svojho pôsobenia patrí k hráčom, na ktorých sa môže trénersky štáb spoľahnúť v kľúčových častiach sezóny. Patrí medzi výborných defenzívnych centrov našej extraligy a plní do bodky všetky pokyny, ktoré sa od neho vyžadujú. Pre mňa osobne patrí medzi najlepších hráčov v oslabení v lige," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.

Tridsaťtriročný odchovanec prešovského hokeja odohral v uplynulej sezóne 57 zápasov. V nich mal bilanciu štyri góly a štyri asistencie. V minulosti si obliekal dresy Zvolena, Košíc, Nitry, Popradu, Slovana Bratislava či Banskej Bystrice, s ktorou má dva majstrovské tituly.