Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: Price podporil chlapcov, ktorí prišli o rodičov pri streľbe

Carey Price, archívna snímka. Foto: TASR AP

Gabriel Wortman zastrelil 19. apríla 22 ľudí v kanadskej provincii Nové Škótsko, pričom bol prezlečený za policajta.

Montreal 8. mája (TASR) - Hokejový brankár Carey Price z Montrealu Canadiens vyjadril podporu dvom chlapcom, ktorí prišli o rodičov pri vyčíňaní strelca. Gabriel Wortman zastrelil 19. apríla 22 ľudí v kanadskej provincii Nové Škótsko, pričom bol prezlečený za policajta.

Price sa 11-ročnému Alexovi a 10-ročnému Jackovi Blairovcom prihovoril vo videu: "Chcem vás len informovať, že nie ste sami. Premýšľam o vás. Máte okolo seba veľa ľudí, ktorí sa o vás veľmi zaujímajú. Je v poriadku s nimi hovoriť o svojich pocitoch a o tom, čím si prechádzate. Môžete a zvládnete to vďaka charakteru, ktorý ste dostali od vašich rodičov."

Manželia Blairovci viedli firmu, ktorá poskytuje servis, predaj a inštaláciu zariadení na zemný plyn. Greg Blair mal tiež dvoch starších synov z predchádzajúceho vzťahu. Tyler, najstarší z chlapcov, uverejnil video na Instagrame. "Len chcem, aby si vedel, čo to znamená pre mojich dvoch malých bratov. Stále sú v šoku, že ste povedali ich mená. Ste úžasný človek a najlepší brankár na svete."