Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

NHL: San Jose predĺžilo zmluvy s Barabanovom a Megnom

Na archívnej snímke z 15. mája 2019 vpravo Alexander Barabanov (Rusko) strieľa gól v zápase základnej B-skupiny Rusko - Taliansko na 83. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v Bratislave. Foto: TASR – Pavel Neubauer

Megna odohral v tomto ročníku profiligy 44 zápasov, čím stanovil svoje kariérne maximum. Pripísal si v nej dva góly a šesť asistencií.

San Jose 10. mája (TASR) - Vedenie hokejového klubu San Jose Sharks obnovilo v pondelok zmluvy dvom svojim hráčom. Účastník NHL sa na ďalšie dva roky dohodol s útočníkom Alexandrom Barabanovom a obrancom Jaycobom Megnom. Pôvodné kontrakty končili obom v júli.

Dvadsaťsedemročný Barabanov má za sebou druhú sezónu v zámorí a zaknihoval v nej 39 bodov za 10 gólov a 29 asistencií. Predtým pôsobil sedem rokov v KHL. S tímom uzavrel nový kontrakt v hodnote 5 miliónov amerických dolárov. Megna odohral v tomto ročníku profiligy 44 zápasov, čím stanovil svoje kariérne maximum. Pripísal si v nej dva góly a šesť asistencií. Jeho nová zmluva má podľa informácií AP hodnotu zhruba 1,6 milióna dolárov.
Na archívnej snímke z 1. apríla 2014 hokejista Caroliny Hurricanes Slovák Andrej Sekera (vľavo) a hráč Pittsburghu Jayson Megna v zápase zámorskej hokejovej NHL Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes v Pittsburghu.
Foto: TASR/AP