Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia NHL

NHL: Vedenie ligy zváži možnosť odohrať play off v bubline

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Množstvo tímov NHL v tejto sezóne čelilo masívnym prípadom koronavírusovej infekcie, čo viedlo k zmene rozvrhu a odloženiu zápasov.

New York 5. apríla (TASR) - Zámorská NHL sa bude pred začiatkom play off zaoberať aktuálnou situáciou s koronavírusom. Ako uviedol Elliott Friedman v programe Hockey Night In Canada, NHL zváži možnosť odohrania zápasov vyraďovačky v bubline. Známy publicista televíznej spoločnosti Sportsnet o tom informoval po prepuknutí epidémie v tíme Vancouveru Canucks.

Boje o Stanleyho pohár prebiehali v bubline aj v uplynulej sezóne. Hralo sa v kanadských mestách Toronto a Edmonton. "Samozrejme to nie je to, čo by každý chcel. Ale o tejto možnosti sa bude určite diskutovať. Všetko závisí od toho, aká bude v tom okamihu epidemiologická situácia vo svete. Bublina samozrejme nie je najlepšou voľbou, ale musíte mať túto možnosť na stole," povedal Friedman.

Množstvo tímov NHL v tejto sezóne čelilo masívnym prípadom koronavírusovej infekcie, čo viedlo k zmene rozvrhu a odloženiu zápasov. Koniec základnej časti NHL už posunuli z pôvodného dátumu 8. mája na 11. mája.