Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia NHL

Obranca Muzzin bude chýbať Torontu pre zranenie krčnej chrbtice

Auston Matthews (tretí zľava) a Mark Giordano (druhý zľava) z Toronta Maple Leafs oslavujú druhý gól Matthewsa v zápase zámorskej hokejovej NHL Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs v Tampe v pondelok 4. apríla 2022. Foto: TASR/AP

Obrancu 19. októbra zaradili na listinu zranených, keď v stretnutí proti Arizone Coyotes mal stret s útočníkom Claytonom Kellerom.

Toronto 14. novembra (TASR) - Hokejový obranca Jake Muzzin bude chýbať Torontu Maple Leafs pre zranenie krčnej chrbtice. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

"Jake utrpel množstvo zranení, ktoré nás znepokojovali. Myslím si, že v tejto chvíli je veľmi skoro hovoriť o dĺžke jeho absencie, necháme to na lekárov," povedal tréner Sheldon Keefe. Tridsaťtriročný Kanaďan mal v minulej sezóne dva otrasy mozgu a pre bolesti chrbta vynechal časť tréningového kempu.

Muzzin odohral v tomto ročníku NHL len štyri zápasy, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. Obrancu 19. októbra zaradili na listinu zranených, keď v stretnutí proti Arizone Coyotes mal stret s útočníkom Claytonom Kellerom.