Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia NHL

Slafkovský by sa mal vrátit do zostavy proti Tatarovmu New Jersey

Slovenský hokejový reprezentant v drese Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský (vpravo) sa teší so spoluhráčom Jakeom Evansom po strelení premiérového gólu v NHL v domácom zápase proti Arizone Coyotes v Montreale vo štvrtok 20. októbra 2022. Foto: TASR/AP

Slafkovský trénoval vo štvrtej lajne s Michaelom Pezzettom a Jakeom Evansom. V doterajších desiatich zápasoch strelil tri góly.

Montreal 15. novembra (TASR) - Slovenský hokejista Juraj Slafkovský by sa mal po treste za faul na útočníka Matta Luffa z Detroitu Red Wings predstaviť opäť vo štvrtom útoku Montrealu. Canadiens nastúpia v stredu v noci (1.00 SEČ) proti New Jersey Devils s Tomášom Tatarom.

Slafkovský trénoval vo štvrtej lajne s Michaelom Pezzettom a Jakeom Evansom. V doterajších desiatich zápasoch strelil tri góly. Osemnásťročný krídelník dostal za napadnutie zozadu Luffa trest v zápase 5+DKZ a disciplinárka mu následne udelila aj dištanc na dve stretnutia. Tohtoročný najvyššie draftovaný hráč tak vynechal víťazné súboje s Vancouverom (5:2) a Pittsburghom (5:4 pp).