Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia NHL

Tatar prispel asistenciou k triumfu New Jersey nad Washingtonom

Slovenský hráč New Jersey Devils Tomáš Tatar (vpravo) oslavuje s brankárom Jonathanom Bernierom po výhre nad New Yorkom Rangers 7:1 v prípravnom zápase pred štartom nového ročníka NHL New Jersey Devils - New York Rangers v Newarku 1. októbra 2021. Foto: TASR/AP

Pre Tatara to bol tretí bod (1+2) v príprave, desať sekúnd pred záverečnou sirénou mal prsty v góle Jimmyho Veseyho.

New York 5. októbra (TASR) - Slovenský hokejista Tomáš Tatar sa jednou asistenciou podieľal na triumfe hokejistov New Jersey Devils v prípravnom dueli zámorskej NHL nad Washingtonom Capitals 4:1.

Pre Tatara to bol tretí bod (1+2) v príprave, desať sekúnd pred záverečnou sirénou mal prsty v góle Jimmyho Veseyho. Na ľade strávil 16:19 min s jednou "pluskou". Za New Jersey nastúpil aj obranca Christián Jaroš, hral vyše 15 minút a zaznamenal dve strely a dva plusové body.

V drese Washingtonu mal slovenský obranca Martin Fehérváry minutáž 11:56 bez bodového zápisu, zápas sa pre neho predčasne skončil v druhej tretine. Podľa zámorských médií si zranil ruku pri blokovaní strely v 34. minúte a na ľad sa už nevrátil.

NHL - prípravné zápasy:



Ottawa - Toronto 1:3, New Jersey - Washington 4:1 /TATAR za domácich 0+1/, Buffalo - Columbus 3:5, Philadelphia - Boston 2:1 pp, Detroit - Chicago 4:6, Minnesota - Colorado 3:1, Edmonton - Calgary 4:3, San Jose - Anaheim 2:3 pp a sn