Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia NHL

Zámorské profesionálne súťaže obmedzili pohyb v šatniach

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

USA zaznamenali 26 úmrtí a 755 nakazených k utorku 12.00 SEČ.

Washington 10. marca (TASR) - Vedenia štyroch profesionálnych zámorských športových súťaží - hokejovej NHL, basketbalovej NBA, bejzbalovej MLB a futbalovej MLS sa rozhodli, že dočasne obmedzia prístup médií a akreditovanej verejnosti do šatní a priestorov tímov. Dôvodom je možné ohrozenie zdravia novým koronavírusom. Hráči budú môcť poskytovať rozhovory len vo vopred určených miestnostiach mimo šatní.

"Vzhľadom na určité riziko súvisiace s blízkym kontaktom pred a po jednotlivých stretnutiach budú šatne jednotlivých športových tímov dostupné len hráčom a úzkemu okruhu zamestnancov," uviedli v oficiálnom vyhlásení zástupcovia jednotlivých súťaží. Toto rozhodnutie nadobúda platnosť od utorka a trvať bude do odvolania. Informáciu priniesla agentúra AP.

USA zaznamenali 26 úmrtí a 755 nakazených k utorku 12.00 SEČ. Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov "Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE" celosvetovo zvýšil na 4027, v 115 krajinách/regiónoch sveta ho diagnostikovali u 114.567 osôb.