Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Nitriansky kraj

Chrenovské stánky ponúknu folklórne pásma i rockové koncerty

Nitriansky hrad. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Program sa začne v piatok popoludní folklórnym dožinkovým pásmom v podaní folklórnej skupiny Tradícia z Nitry-Dražoviec.

Nitra 19. augusta (TASR) – Folklórne vystúpenia, divadelné predstavenie i rockové koncerty ponúkne podujatie Chrenovské stánky, ktoré každoročne organizuje mesto Nitra. Tradičné podujatie sa bude konať pred atletickým štadiónom na sídlisku Chrenová v piatok a sobotu (21. - 22. 8.).

Program sa začne v piatok popoludní folklórnym dožinkovým pásmom v podaní folklórnej skupiny Tradícia z Nitry-Dražoviec. „Po nich sa návštevníci môžu tešiť na akrobatickú cykloshow skupiny ACT 4 a neskôr na folklórne pásmo s názvom Nitránsky pernikár v podaní folklórneho súboru Furmani,“ uviedla Ľudmila Synaková z mestského úradu. Záver prvého večera bude patriť skupinám Ľudové mladistvá a The Crownies.

Sobotný program Chrenovských stánkov otvorí predstavenie, ktoré deťom zahrá Divadlo Zábavka. Ďalší program vyplní kapela Slide a neskôr skupina Ludo Kuruc band. „Bodku za tohtoročnými Chrenovskými stánkami urobí kapela Dora s programom Folklór v rocku odetý,“ dodala Synaková.