Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Nitriansky kraj

Dobrovoľníci cez víkend vyčistia okolie železničnej stanice v Nitre

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Aktivisti v Nitre už tento rok pomáhali pri čistení zoborských lesov i verejných priestranstiev v meste. Naposledy upratovali viaceré úseky aj na sídlisku Klokočina.

Nitra 6. júna (TASR) - Dobrovoľníci z iniciatívy Čistá Nitra pripravujú ďalšie upratovanie v uliciach mesta. Ako uviedli organizátori, v sobotu (10. 6.) sa budú zbierať odpadky v okolí železničnej stanice.

Záujemcovia sa stretávajú o 9.00 h na Družstevnej ulici. "Vítaní sú všetci, ktorí majú chuť a čas zveľadiť kúsok nášho mesta. Informácie a ochranné pomôcky budú k dispozícii priamo na mieste," informovali organizátori.

Aktivisti v Nitre už tento rok pomáhali pri čistení zoborských lesov i verejných priestranstiev v meste. Naposledy upratovali viaceré úseky aj na sídlisku Klokočina. "V Nitre máme stále veľa miest, ktoré sú znečistené a vyžadujú si samostatnú pozornosť. Môžeme však s radosťou konštatovať, že za obdobie dvoch až troch rokov sa trend znečistenia jednotlivých lokalít zlepšuje a to aj vďaka dobrovoľníkom, ktorí svojou činnosťou prispievajú k celkovému obrazu mesta," dodali organizátori.