Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Nitriansky kraj

Dve ženy šoférovali opité, noc trávili v policajnej cele

Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Komárne majú za sebou rušnú noc. Zdalo by sa to až neuveriteľné, ale v krátkom časovom slede nafúkali pri policajnej kontrole až dve ženy za volantmi osobných áut. Foto: FB Polícia SR - Nitriansky kraj

Obe ženy nocovali v policajnej cele a boli obvinené z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Komárno 11. februára (TASR) - Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Komárne počas noci z pondelka (10. 2.) na utorok zastavili dve opité ženy za volantom osobného vozidla. V krátkom časovom slede nafúkala pri policajnej kontrole 57-ročná vodička Toyoty v Bátorových Kosihách a 36-ročná žena v Kolárove, informovala polícia.

Vodička Toyoty jazdila krivolako, preto sa ju policajná hliadka rozhodla skontrolovať. Keďže javila známky požitia alkoholu, podrobili ju policajti dychovej skúške. Tá bola pozitívna s výsledkom 1,13 miligramu alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, čo je v prepočte 2,35 promile. S alkoholom v krvi jazdila aj vodička v Kolárove, u ktorej zistila policajná hliadka pri dychovej skúške 1,04 miligramu alkoholu na liter vydýchnutého vzduchu, v prepočte 2,17 promile.

Obe ženy nocovali v policajnej cele a boli obvinené z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.