Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Nitriansky kraj

Kruhový objazd pri objekte Promenada Living Park rozšíria

Ilustračné foto. Foto: TASR - Andrej Budai

V druhej etape pribudnú spojovacie vetvy medzi ramenami Napervillskej ulice a príjazdovej cesty a tiež samotná príjazdová cesta a zásobovací dvor.

Nitra 9. augusta (TASR) – Kruhový objazd na križovatke ulíc Napervillská a Nábrežie mládeže v Nitre sa bude rozširovať. Stavebné práce súvisia s napojením polyfunkčného objektu Promenada Living Park na dopravnú sieť.

Ako informovalo mesto, stavebné práce budú rozložené do dvoch etáp. „V tej prvej budú realizované spojovacie vetvy okružnej križovatky medzi ramenami ulíc Napervillská a Nábrežie mládeže. Dôjde tiež k úprave smerových ostrovčekov na ramenách oboch ulíc, podzemného vedenia vodovodu a kanalizácie splaškovej a dažďovej vody v trase dočasnej jednopruhovej komunikácie,“ uviedla radnica.

V druhej etape pribudnú spojovacie vetvy medzi ramenami Napervillskej ulice a príjazdovej cesty a tiež samotná príjazdová cesta a zásobovací dvor. „Súčasná organizácia cestnej dopravy bude zachovaná. Obmedzenie sa týka len chodcov, pre ktorých je vyznačená obchádzková trasa. Predpokladaná doba realizácie je šesť týždňov,“ oznámil magistrát.