Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Levický jarmok obmedzí cez víkend dopravu na viacerých uliciach

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Obchádzková trasa je vedená po miestnych komunikáciách na Ulici SNP, Ulici 29. augusta, Bernolákovej ulici a na uliciach kpt. Nálepku, Červenej armády, Mlynskej, Záhradnej a K. Kittenbergera.

Levice 18. mája (TASR) – Vodiči, ktorí budú počas víkendu prechádza Levicami, musia počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami. Vynútili si ich mestské slávnosti a jarmok, ktorý sa koná od 20. do 22. mája.

Ako informovala levická radnica, úplná uzávera bude na Ulici P. O. Hviezdoslava a Ulici Čsl. armády v úseku od križovatky s Ulicou K. Kittenbergera po križovatku s Bernolákovou ulicou. Neprejazdná bude aj časť Ulice SNP v úseku od križovatky s cestou lll/1514 po križovatku s Ulicou 29. augusta a rovnako aj Vojenská ulica v úseku od križovatky s Ulicou SNP po križovatku s Kasárenskou ulicou.

Dopravné obmedzenia sa týkajú aj Námestia hrdinov. Obchádzková trasa je vedená po miestnych komunikáciách na Ulici SNP, Ulici 29. augusta, Bernolákovej ulici a na uliciach kpt. Nálepku, Červenej armády, Mlynskej, Záhradnej a K. Kittenbergera. "Trasa bude vyznačená dočasným dopravným značením. Dĺžka obchádzky je približne 1,7 kilometra," uviedol mestský úrad.