Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Nitriansky kraj

Mesto Levice zabezpečilo počas víkendu 23 odberových miest

Ilustračná snímka. Foto: TASR - František Iván

Bez rezervovania termínu bude možné sa dať otestovať na 11 odberných miestach v Leviciach a troch miestach v mestských častiach Horša, Čankov a Malý Kiar.

Levice 21. januára (TASR) - Mesto Levice zabezpečilo testovanie obyvateľov antigénovými testami počas víkendu 23. a 24. januára. Testovanie sa uskutoční v čase od 8.00 do 20.00 h s prestávkami od 12.00 do 13.00 h a od 17.00 do 17.30 h. Posledný odber sa uskutoční o 19.30 h.

V mestských častiach Čankov, Horša a Malý Kiar bude testovanie prebiehať v sobotu v čase od 8.00 do 17.00 h s prestávkou od 12.00 do 13.00 h, posledný odber bude o 16.30 h. „Pre všetkých záujemcov budú počas víkendu v Leviciach a v mestských častiach k dispozícii mobilné odberné miesta s možnosťou rezervácie prostredníctvom online rezervačného systému Bookio, aj odberné miesta bez potrebnej registrácie,“ informovala Adriana Macáková z Mestského úradu Levice.

Mesto zriadilo deväť odberných miest s možnosťou rezervácie termínu. Po dve odberné miesta sa nachádzajú na základných školách (ZŠ) Pri Podlužianke, na Saratovskej a Školskej ulici a v CK Junior na Ulici A. Sládkoviča. Jedno odberné miesto je zriadené na ZŠ Ulica sv. Michala.

Bez rezervovania termínu bude možné sa dať otestovať na 11 odberných miestach v Leviciach a troch miestach v mestských častiach Horša, Čankov a Malý Kiar. V Leviciach sú pripravené po tri odberné miesta na ZŠ Saratovská a ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským na Ulici J. Jesenského. Jedno odberové miesto je zriadené na ZŠ Ulica M. R. Štefánika, v Klube dôchodcov na Ulici priateľstva, v budove Urgent na Ulici J. Kollára, Ústrednej vojenskej nemocnici v kasárňach na Šafárikovej a v Kultúrnom dome Kalinčiakovo.

V prípade, že sa občania nevedia zúčastniť na víkendovom skríningovom testovaní, môžu počas pracovných dní využiť zriadené antigénové testovacie miesta v meste na regionálnom úrade verejného zdravotníctva, vo SWOT na Ulici Červenej armády, v Urgente na Ulici J. Kollára, nemocnici s poliklinikou a ústrednej vojenskej nemocnici v kasárňach.