Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Nitriansky kraj

Univerzitné kariérne dni v Nitre ponúknu študentom workshopy

Ilustračná fotografia. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Podujatie ponúkne študentom množstvo workshopov a informácií, ktoré môžu využiť pre získanie dobrého zamestnania alebo naštartovanie úspešného podnikania.

Nitra 22. apríla (TASR) – Poradenstvo, workshopy i prehľad o slovenskom trhu práce ponúknu nitrianskym vysokoškolákom Univerzitné kariérne dni. Na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) a v priestoroch Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) sa budú konať od 26. do 27. apríla.

Ako uviedli organizátori, podujatie ponúkne študentom množstvo workshopov a informácií, ktoré môžu využiť pre získanie dobrého zamestnania alebo naštartovanie úspešného podnikania. Na stretnutiach s odborníkmi sa naučia, ako naštartovať svoj osobný rozvoj, ako si správne plánovať čas či ako využiť čas štúdia na rozbehnutie vlastných projektov.

Pre študentov je pripravené aj kariérne poradenstvo. „Naučia sa, ako napísať životopis, ktorý môže zamestnávateľa zaujať, či ako správne postupovať na pracovnom pohovore. Workshopy ponúknu tiež témy o modernom marketingu a koučingu,“ informovali organizátori.