Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Nitriansky kraj

Nitrianske letné kúpalisko sa so sezónou rozlúči zníženým vstupným

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Má byť krásne teplé počasie, preto veríme, že horúci víkend využije na návštevu kúpaliska čo najviac ľudí, povedal vedúci oddelení športových zariadení v nitrianskom Službyte Miloš Dovičovič.

Nitra 3. septembra (TASR) – Nitrianske kúpalisko sa s letnou sezónou rozlúči znížením vstupného. Ako informovala radnica, počas nastávajúceho víkendu zaplatia všetci návštevníci kúpaliska za vstup symbolický poplatok.

„Má byť krásne teplé počasie, preto veríme, že horúci víkend využije na návštevu kúpaliska čo najviac ľudí,“ povedal vedúci oddelení športových zariadení v nitrianskom Službyte Miloš Dovičovič.

Ako pripomenul, mestské kúpalisko prechádza postupnou obnovou. V posledných dvoch rokoch sa tam modernizovali stánky s občerstvením i relaxačná a oddychová zóna. „Vymenili sa aj čerpadlá a filtre. Nad detským bazénom pribudli tienidlá proti ostrému slnku. Investície si už vyžiadali desiatky tisíc eur. V trende modernizácie kúpaliska budeme určite pokračovať aj v nasledujúcich rokoch. Naplánovaná je výmena sociálnych zariadení a šatne,“ povedal nitriansky primátor Marek Hattas.