Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Nitriansky kraj

Muž zaplatil za neposkytnuté sexuálne služby 34 500 eur

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Poškodený v obave o svoje zdravie a život platil. Peniaze si požičal a spolu zaplatil celkovo 34 500 eur.

Nitra 14. júla (TASR) – Nitriansky krajský policajný vyšetrovateľ obvinil 33-ročného muža z Močenka z obzvlášť závažného zločinu vydierania. Poškodeného muža obral o 34 500 eur, spôsobená škoda však nemusí byť konečná. Kriminalisti vykonali u podozrivej osoby domovú prehliadku.

„Na objasňovaní prípadu spolupracujeme s bratislavskými krajskými kriminalistami. Je možné, že sa škoda spôsobená obvineným zvýši na viac ako 200 000 eur,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Poškodený muž sa cez internetový portál zoznámil s istou ženou a písal si s ňou. Dohadovali si osobné stretnutie a poskytnutie sexuálnych služieb. Keď sa však dozvedel, že za sexuálne služby si pýta 150 eur, cúvol. Žena sa vyhovárala, že kvôli nemu odmietla iného zákazníka a dala mu kontakt na svojho "šéfa", u ktorého sa dá vybaviť za službu nižšia cena. Spoločne od poškodeného pýtali ďalších 200 eur za "ochranku“ ženy poskytujúcej služby a za to, že vec nenahlásili polícii. Poškodený uložil na účet 350 eur.

Tým sa však komunikácia neskončila, pretože obvinený poškodeného v nepravidelných intervaloch kontaktoval. Vyhrážal sa mu rôznymi formami násilia a oznámením veci polícii. Poškodený v obave o svoje zdravie a život platil. Peniaze si požičal a spolu zaplatil celkovo 34 500 eur.