Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Nitriansky kraj

Policajti v Nitre si vyskúšali fingovanú rukojemnícku drámu

Samotné cvičenie poskytlo dostatočný priestor na nácvik činností krízového vyjednávania, preverenie všetkých skupín poriadkovej jednotky a ich vzájomnej spolupráce. Foto: FB Polícia SR - Nitriansky kraj

Samotné cvičenie poskytlo dostatočný priestor na nácvik činností krízového vyjednávania, preverenie všetkých skupín poriadkovej jednotky a ich vzájomnej spolupráce.

Nitra 16. októbra (TASR) – V nitrianskej väznici sa v piatok (15. 10.) uskutočnila fingovaná rukojemnícka dráma. Organizačné zložky a útvary v pôsobnosti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre v spolupráci s príslušníkmi Zboru väzenskej a justičnej stráže vykonali súčinnostné cvičenie pri vzniku mimoriadnej udalosti v Ústave na výkon trestu odňatia slobody Nitra – Chrenová, informovala polícia.

Samotné cvičenie poskytlo dostatočný priestor na nácvik činností krízového vyjednávania, preverenie všetkých skupín poriadkovej jednotky a ich vzájomnej spolupráce. "Cvičenie malo pozitívne ohlasy zo strany všetkých zúčastnených, čo prispelo k prehĺbeniu vzájomnej spolupráce," skonštatovala polícia.