Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Nitriansky kraj

Novozámčania sa môžu dať testovať aj v cisársko-kráľovskej jazdiarni

Ilustračná snímka. Foto: TASR Oliver Ondráš

Väčšina odberných miest v Nových Zámkoch je zriadená v priestoroch základných a stredných škôl.

Nové Zámky 28. októbra (TASR) – Obyvatelia Nových Zámkov budú môcť využiť počas víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19 celkovo 22 odberných miest vrátane jedného pojazdného odberného miesta. „Vzhľadom na krátkosť času nie je možné zabezpečiť testovanie obyvateľov podľa miesta trvalého pobytu a informovať v dostatočnom predstihu. Preto prosíme občanov, aby na testovanie využívali odberné miesta čo najbližšie k svojmu bydlisku,“ požiadala verejnosť radnica.

Počas testovania budú jednotlivé miesta monitorované a v prípade dlhších čakacích dôb budú obyvatelia nasmerovaní na iné blízke odberné miesto príslušníkmi Ozbrojených síl SR, mestskej polície, respektíve prostredníctvom sociálnych sietí mesta Nové Zámky a Televízie Nové Zámky.

Väčšina odberných miest v Nových Zámkoch je zriadená v priestoroch základných a stredných škôl, občania sa však môžu dať testovať aj v športovej hale Milénium, v Cisársko-kráľovskej historickej jazdiarni, v Dome Matice slovenskej, v kine Mier, na Okresnom úrade Nové Zámky, v Dennom centre seniorov i v priestoroch Západoslovenskej vodárenskej spoločnosti.