Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Nitriansky kraj

Všetky nitrianske kiná prerušili premietanie až do odvolania

Ilustračná snímka. Foto: TASR Alexandra Moštková

Kino Cinemax v OC Max na Chrenovej v Nitre vymení divákom už zakúpené lístky na premietanie za poukážku v rovnakej hodnote platnú v sieti Cinemax do konca tohto roka.

Nitra 11. marca (TASR) – Nitrianske kiná z dôvodu preventívnych opatrení na predchádzanie šírenia prenosného ochorenia COVID-19 prestali v utorok 10. marca premietať. Uzatvorené zostanú až do odvolania.

Kino Cinemax v OC Max na Chrenovej v Nitre vymení divákom už zakúpené lístky na premietanie za poukážku v rovnakej hodnote platnú v sieti Cinemax do konca tohto roka, informovali pracovníci kina. Vstupenky bude možné vymeniť až po opätovnom spustení premietania.

Multikino Mlyny Cinemas v centre mesta vráti peniaze za vstupenky zakúpené na internete automaticky na účet kupujúceho. Návštevníkom, ktorí kúpili vstupenky cez pokladnicu kina, budú vrátené peniaze priamo v pokladnici po opätovnom spustení premietania.

Premietanie z preventívnych dôvodov prerušil aj Kinoklub Tatra. Ten z dôvodu rozsiahlej rekonštrukcie budovy Starého divadla premieta v priestoroch Univerzitného tvorivého ateliéru Filozofickej fakulty Univerzity Konštantína Filozofa. „Premietanie je prerušené v dňoch 16. a 23. marca. Plánované filmy uvedieme v náhradných termínoch,“ informoval Kinoklub Tatra na svojej internetovej stránke.