Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Parlamentné voľby 2020

Bratislavské Staré Mesto vydezinfikovalo všetky volebné miestnosti

Na Slovensku sa v sobotu 29. februára 2020 konali v poradí ôsme voľby do Národnej rady Slovenskej republiky. Foto: TASR Radovan Stoklasa

Dezinfekcia sa týkala tried základných škôl, gymnázií, Fakulty telesnej výchovy a športu (FTVŠ) Univerzity Komenského v Bratislave a Staromestského centra kultúry a vzdelávania na Gaštanovej ulici.

Bratislava 2. marca (TASR) – Bratislavské Staré Mesto vydezinfikovalo po sobotných (29. 2.) parlamentných voľbách všetky objekty, v ktorých boli zriadené volebné miestnosti. Mestská časť tak urobila ešte v nedeľu (1. 3.). Samospráva o tom informuje na webovej stránke.

"V súvislosti s hrozbou šírenia vážnych vírusových ochorení vedenie Starého Mesta sa rozhodlo po sobotňajších parlamentných voľbách nechať vydezinfikovať všetkých 12 objektov, ktoré poslúžili ako volebné miestnosti," uvádza mestská časť.

Dezinfekcia sa týkala tried základných škôl, gymnázií, Fakulty telesnej výchovy a športu (FTVŠ) Univerzity Komenského v Bratislave a Staromestského centra kultúry a vzdelávania na Gaštanovej ulici. "Tri tímy odborníkov vydezinfikovali miestnosti šetrným, ale účinným bezchlórovým polymérovým dezinfekčným prostriedkom," poznamenáva mestská časť.

V Starom Meste bolo na voľby do Národnej rady (NR) SR vytvorených 34 volebných okrskov.