Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. júl 2024Meniny má Božena
< sekcia Prvé kroky novej vlády

Progresívne Slovensko vyzýva občanov voliť v parlamentných voľbách

Na snímke uprostred predseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Šimečka, vľavo podpredseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Truban počas tlačovej konferencie na tému Plán pre budúcnosť - predstavenie programu Progresívneho Slovenska 2. septembra 2023 v Bratislave. Foto: TASR - Pavol Zachar

Šimečka pripomenul, že v minulých voľbách chýbalo hnutiu 926 hlasov, aby sa dostalo do parlamentu.

Bratislava 27. septembra (TASR) - Progresívne Slovensko (PS) vyzýva občanov voliť v sobotných (30. 9.) predčasných parlamentných voľbách. Predseda hnutia Michal Šimečka ich označil za kľúčové. TASR o tom informovalo komunikačné oddelenie PS.

"Stojíme pred civilizačnou otázkou, či sa otočíme smerom na Východ, alebo zostaneme pevnou súčasťou demokratického Západu. Či budeme ďalej ekonomicky stagnovať, alebo si vyberieme hospodársky rast. A či dovolíme, aby sa zvrátila očista spoločnosti, alebo budeme upevňovať dôveru ľudí v spravodlivosť," dodal Šimečka.

Pripomenul, že v minulých voľbách chýbalo hnutiu 926 hlasov, aby sa dostalo do parlamentu. Ako dodal, iba pár stoviek hlasov môže rozhodnúť o víťazovi volieb.