Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Počasie

Na cestách tretej triedy v obvode Námestovo je utlačený sneh

Ilustračná snímka. Foto: Paul Martinka

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až mokrý.

Bratislava 24. januára (TASR) - Na cestách tretej triedy v obvode Námestovo je utlačený sneh s hrúbkou päť až desať centimetrov. V hornatejších oblastiach sa môže vyskytovať kašovitý alebo utlačený, miestami zľadovatený sneh. Upozorňuje na to Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnost.sk.

Vodiči by si mali dať pozor na zľadovatený sneh na horských priechodoch Vrchslatina, Veľké Pole, Látky-Prašivá a Cukmantel, na úsekoch ciest Píla - Žarnovica, Hodruša-Hámre - Žarnovica a cestách tretej triedy v obvodoch Banská Bystrica, Lučatín a Nová Baňa.

Na horských priechodoch Donovaly, Chorepa, Zbojská, Štós, Dobšiná, Súľová, Grajnár, Podspády, Huty a Herlianske Sedlo je povrch vozovky pokrytý vrstvou kašovitého alebo utlačeného snehu. Na horských priechodoch Vrchslatina, Veľké Pole, Látky-Prašivá a Cukmantel je zľadovatený centimetrový sneh.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až mokrý. Cesty I., II. a III. triedy na území Slovenska majú povrch vozoviek prevažne suchý až mokrý.