Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Počasie

Padne teplotný rekord? Tipnite si v Niké!

https://www.nike.sk/tipovanie/spolocenske-stavky Foto: Niké

Horúčavy ako v ďalekej exotike. Na Slovensku sa posledné dni pohybujú teploty nad 30 stupňov Celzia. Porastú ešte vyššie? Tipnite si v Niké, či prekročia závratnú teplotu a to 40 stupňov Celzia.

Bratislava 8. júla (OTS) - Prvá slovenská stávková spoločnosť ponúka skutočne široké portfólio stávok. Hráči si môžu staviť aj na predpoveď počasia. Padnú na Slovensku nové teplotné rekordy? V sekcii spoločenské stávky si teraz môžete tipnúť na to, aká bude maximálna nameraná teplota podľa SHMÚ v druhej polovici letných prázdnin, v auguste.

Bude teplota nižšia ako 39,99 stupňov Celzia alebo prekročí štyridsiatku? Prvá možnosť je podľa tipérov Niké pravdepodobnejšia a jej aktuálny kurz je 1.20, druhá má kurz 3.85.

Hovorí hlavný bookmaker Niké: „Spestrili sme ponuku stávok aj o augustovú najvyššiu nameranú teplotu na Slovensku. Maximum, ktoré bolo v SR namerané, je 40,3 stupňa z Hurbanova v roku 2007. Uvidíme, či tento rok padne nový rekord,“ uviedol Slušný.

Registrujte sa v Niké, lebo byť členom klubu sa naozaj oplatí
Vybrať si stávky na to, či prekročí teplota v auguste 40 stupňov Celzia, môžete v ktorejkoľvek pobočke Niké alebo na www.nike.sk. A ak ešte nie ste členom vernostného Nového Klubu Niké, nastal čas to zmeniť. Zaregistrujte sa práve teraz na www.nike.sk a ako bonus dostanete automaticky 20 € zadarmo vo voľných tiketoch! To však nie je všetko.

Po vložení finančnej čiastky na vaše stávkové konto, alebo podaní tiketu v pobočkách, sa vám navyše spustí Bonus bez limitu. Prejdite šiestimi úrovňami, za ktoré získate ďalších 19 €. Následne sa dostanete do siedmej úrovne, kde je výška vašej odmeny bez limitu a môžete získať koľko chcete po dobu 14 dní od aktivácie bonusu.