Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Počasie

Na viacerých cestách je zľadovatený sneh či poľadovica

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sú cesty miestami pokryté kašovitým, utlačeným, miestami zľadovateným snehom.

Bratislava 4. decembra (TASR) - Na poľadovicu si treba počas soboty dávať pozor na cestách Čertovica - Kráľova Lehota a Horné Srnie - Nemšová. Miestami zľadovatený sneh je na cestách Skalka - Kremnica, Pavčina Lehota - Jasná, Spišská Belá - Spišská Stará Ves a na cestách tretích tried v obvodoch Haligovce a Spišská Stará Ves. Na webe zjazdnost.sk o tom informuje Slovenská správa ciest (SSC). Poľadovica je aj na horskom priechode Huty.

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký. V hornatejších oblastiach stredného a východného Slovenska sú cesty miestami pokryté kašovitým, utlačeným, miestami zľadovateným snehom.

Horské priechody na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, ojedinele mokrý. Na priechodoch Vrchslatina, Látky-Prašivá, Dobšiná, Súľová, Grajnár, Štós, Podspády a Vernár je miestami kašovitý až utlačený sneh.