Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Do Vranova nad Topľou zavíta po 19. raz tradičný Zimný jarmok

Ilustračné foto. Foto: TASR/Edmund Örzsik

Do mestskej pokladnice pritečie z prenájmu predajných miest približne 13.000 eur.

Vranov nad Topľou 1. decembra (TASR) - Devätnásty Zimný jarmok zavíta na sklonku tohto týždňa do mesta Vranov nad Topľou.

Tradičná zimná akcia sa uskutoční konkrétne v dňoch 5. a 6. decembra, informovala TASR hovorkyňa vranovskej radnice Eva Fedorňaková. Rozmanitý sortiment tovarov a občerstvenia príde ponúkať do mesta približne 110 predajcov.

"Jarmočné stánky budú umiestnené na uliciach: Janka Kráľa od obchodného domu ROIL po Dubčekovu ulicu, na Dubčekovej ulici v úseku od Štefánikovej ulice po objekt Hasičského a záchranného zboru a na Kalinčiakovej ulici v úseku od Dubčekovej ulice po budovu Okresného súdu," vysvetlila hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, od štvrtka (4. 12.) od 18.00 h do soboty (6. 12.) 20.00 h spomínané úseky v meste uzavrú pre motorovú dopravu. "Trasa obchádzky bude viesť z ulice Duklianskych hrdinov cez Námestie slobody, po Štefánikovej a Dlhej ulici, následne cez kruhový objazd, Bernolákovu ulicu a späť na ulicu Duklianskych hrdinov." doplnila Fedorňaková.

Súčasťou Zimného jarmoku nebude kultúrny program. Do mestskej pokladnice pritečie z prenájmu predajných miest približne 13.000 eur.