Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

V Prešove pre opravu cesty obmedzili dopravu

Ilustračné foto. Foto: TASR/Ján Siman

Modernizáciou prejde postupne vyše 700-metrový úsek cesty.

Prešov 14. júla (TASR) - Oprava Vajanského ulice v Prešove si približne do polovice augusta vyžiada obmedzenia v doprave. TASR informovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová.

"Úsek začína frekventovanou križovatkou Grešova - Vajanského - Hollého - Lesík delostrelcov. Križovatka bude počas prác riadená svetelnou signalizáciou," vysvetlila hovorkyňa. Motoristi musia rátať so zúženým profilom vozovky o jeden jazdný pruh a jednosmernou premávkou v rámci prebiehajúcej rekonštrukcie.

"Okrem tohto sa dopravné obmedzenia dotýkajú ulice Lesík delostrelcov, kde je usmernená premávka pred križovatkou mimo priameho pruhu, ďalej ulice Grešovej a Hollého, kde je zákaz odbočenia na Vajanského. Výjazd z obslužných komunikácií Burianova a Rumanova na Vajanského ulicu zostáva funkčný," ozrejmila.

Dodala, že modernizáciou prejde postupne vyše 700-metrový úsek cesty. "Práce na tejto komunikácii sú súčasťou rekonštrukcií miestnych komunikácií a zastávkových ník spoločnosťou Eurovia v objeme 2,95 milióna eur," priblížila Kmetóny Gazdová.