Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Prešovský kraj

Materskú školu v Spišskej Belej otvoria o týždeň neskôr

Ilustračná snímka Foto: TASR - Henrich Mišovič

Elokované pracovisko patrí pod Materskú školu na Mierovej ulici. V budove, ktorá prešla modernizáciou, sa nachádzajú dve triedy, ktoré budú navštevovať deti od dvoch do šiestich rokov.

Spišská Belá 4. septembra (TASR) – Materskú školu na Letnej ulici v Spišskej Belej otvoria o týždeň neskôr, ako pôvodne v meste plánovali. Deti do nej budú môcť prísť v pondelok 11. septembra.

"Dôvodom je posunutie lehoty dokončenia stavebných prác zo strany zhotoviteľa stavby. Následkom toho sa uskutoční neskôr aj administratívna kolaudácia stavby, ktorá je naplánovaná na začiatok školského roka 4. septembra," vysvetlil primátor Spišskej Belej Štefan Bieľak. Elokované pracovisko patrí pod Materskú školu na Mierovej ulici. V budove, ktorá prešla modernizáciou, sa nachádzajú dve triedy, ktoré budú navštevovať deti od dvoch do šiestich rokov.

"V naliehavých prípadoch, ak je nevyhnutné dieťa umiestniť do škôlky skôr, je potrebné kontaktovať riaditeľstvo materskej školy o možnosti dočasného umiestnenia dieťaťa v iných pracoviskách," uzavrel primátor.