Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Prešovský kraj

Poslanec Milan Tkáč sa stal viceprimátorom Vranova nad Topľou

Milan Tkáč Foto: www.vranov.sk

Tkáč patrí k najdlhšie pôsobiacim poslancom vranovského mestského zastupiteľstva (MsZ).

Vranov nad Topľou 6. februára (TASR) - Mestský poslanec Milan Tkáč (nezávislý) sa stal novým viceprimátorom Vranova nad Topľou. Do funkcie ho vymenoval v týchto dňoch primátor mesta Ján Ragan (nezávislý).

Tkáč patrí k najdlhšie pôsobiacim poslancom vranovského mestského zastupiteľstva (MsZ). Svoj mandát vykonáva nepretržite od roku 1998. Je poslancom za mestskú časť Čemerné.

Okrem funkcie mestského poslanca a zástupcu primátora sa mu v tomto funkčnom období ušlo aj členstvo v mestskej rade (MsR) a predsedníctvo Komisie MsZ na ochranu verejného záujmu.

Predsedom komisií zastupiteľstva prináleží odmena 25 eur za účasť na zasadnutiach komisie, členom MsR za účasť na jej rokovaní 50 eur. Viceprimátor má nárok na odmenu, ktorá prislúcha poslancovi vranovského MsZ. Tá sa pohybuje maximálne vo výške 100 eur za každé rokovanie zastupiteľstva.

Vranov mal doteraz dvoch viceprimátorov. Rovnako to bude aj v tomto funkčnom období. "Primátor Ragan oznámi v blízkom období meno svojho ďalšieho zástupcu," informovala TASR hovorkyňa vranovskej radnice Eva Fedorňáková.