Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Prešovský kraj

Pri Nižnom Hrabovci sa zrazili dve autá, nehodu neprežila jedna osoba

Ilustračné foto Foto: TASR

Podľa slov operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove mali byť na mieste tri ťažko zranené osoby.

Nižný Hrabovec 4. októbra (TASR) – Jeden ľudský život si dnes vyžiadala zrážka dvoch osobných motorových vozidiel na ceste medzi Nižným Hrabovcom a Strážskym v okrese Vranov nad Topľou.

Podľa slov operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva (KR) Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove nehodu vranovským hasičom nahlásili krátko po 13.00 h. „Podľa hlásenia mali byť na mieste tri osoby ťažko zranené,“ uviedol.

Hasiči museli po príchode na miesto nehody jednu osobu vyslobodiť z auta pomocou hydraulického zariadenia. Jedna osoba nehodu neprežila. „Naši príslušníci sú ešte na mieste a cesta je uzavretá, pretože polícia stále dokumentuje nehodu,“ dodal operačný dôstojník. Obchádzka je možná cez obec Kladzany a Továrne, riadi ju polícia.

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, v smere od Nižného Hrabovca viedol 24-ročný muž zo Strážskeho osobné auto Škoda Fabia. Pravdepodobne pri predbiehaní sa nestihol zaradiť a v protismere sa zrazil s osobným autom Škoda Octavia, ktoré viedol 30-ročný muž z obce Komarany. "Pri nehode utrpel vodič Octavie ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Spolu s ním bola v aute aj jeho 30-ročná manželka, ktorú s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice v Humennom. Vodič Fabie utrpel ťažké zranenia a bol prevezený do nemocnice v Michalovciach. Nehodu vyšetruje vranovský vyšetrovateľ ako prečin usmrtenia," dodal Džobanik.