Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Prešovský kraj

Podolínčan sa smrťou vyhrážal čašníčke, hrozí mu až trojročné väzenie

Ilustračné foto Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Podľa slov čašníčky jej Ľubomír najprv začal vulgárne nadávať, potom jej povedal, že ju zabije a zareže ako sviňu.

Podolínec 21. septembra (TASR) – Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Podolínci obvinil 44-ročného Ľubomíra pochádzajúceho z tohto mesta z prečinu nebezpečného vyhrážania. Podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Migaľovej mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

"Vyšetrovaním sa zistilo, že Ľubomír sa mal v nedeľu (20.9.) okolo 11. hodiny v jednom z podnikov na Mariánskom námestí v Podolínci vyhrážať smrťou 32-ročnej žene a to pred najmenej troma osobami," uviedla hovorkyňa s tým, že žena ako čašníčka v tomto podniku upozornila muža, aby prestal obťažovať a aby odišiel. Podľa jej ďalších slov Ľubomír jej najprv začal vulgárne nadávať, potom jej povedal, že ju zabije a zareže ako sviňu.

"Týmito vyhrážkami, ako aj svojím správaním, muž vzbudil u ženy obavu, že svoje vyhrážky o zabití uskutoční. Tohto zákazníka policajná hliadka zadržala, obmedzila na osobnej slobode a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia," uzavrela hovorkyňa.