Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Prešovský kraj

Políci pátra po hľadanom 57-ročnom M. Ivančovi z Bardejova

Polícia pátra po hľadanom 57-ročnom Miroslavovi Ivančovi z Bardejova. Ako o tom TASR v pondelok informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, muž je nezvestný od 6. augusta 2020, keď v čase okolo 12.00 h odišiel z bytu od svojej matky z Bardejova. "Naposledy sa s rodinou telefonicky skontaktoval 11. augusta a od uvedenej doby sa do miesta trvalého bydliska nevrátil a nepodal o sebe svojim príbuzným žiadnu správu," uviedol Pavlik. Muž je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné krátke vlasy a hnedé oči. Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bardejove, na telefónnom čísle 0961 84 3371, respektíve na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti. Prešov, 14. septembra 2020. Foto: TASR - KR PZ v Prešove

Muž je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné krátke vlasy a hnedé oči.

Prešov 14. septembra (TASR) – Polícia pátra po hľadanom 57-ročnom Miroslavovi Ivančovi z Bardejova. Ako o tom TASR v pondelok informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Igor Pavlik, muž je nezvestný od 6. augusta, keď v čase okolo 12.00 h odišiel z bytu od svojej matky z Bardejova.

"Naposledy sa s rodinou telefonicky skontaktoval 11. augusta a od uvedenej doby sa do miesta trvalého bydliska nevrátil a nepodal o sebe svojim príbuzným žiadnu správu," uviedol Pavlik.

Muž je vysoký 180 centimetrov, plnoštíhlej postavy, má čierne rovné krátke vlasy a hnedé oči.

Akékoľvek informácie o hľadanej osobe môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bardejove, na telefónnom čísle 0961 84 3371, respektíve na linke 158. Informácie môžu občania poskytnúť aj prostredníctvom profilu polície na sociálnej sieti.