Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Prešovský kraj

OPITÝ A BEZ VODIČÁKU: Polícia muža obvinila z prečinu ohrozenia

Obvinený Rokytovčan viedol v pondelok (17. 5.) podvečer v smere od Gerlachova na Sveržov motocykel bez evidenčného čísla. Všimla si to policajná hliadka z Obvodného oddelenia PZ Kurov a motorkára zastavila. Foto: FB Polícia SR Prešovský kraj

Obvinený Rokytovčan viedol v pondelok (17. 5.) podvečer v smere od Gerlachova na Sveržov motocykel bez evidenčného čísla.

Bardejov 18. mája (TASR) - Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky polícia obvinila 27-ročného muža z obce Rokytov v okrese Bardejov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Daniel Džobanik.

"Obvinený Rokytovčan viedol v pondelok (17. 5.) podvečer v smere od Gerlachova na Sveržov motocykel bez evidenčného čísla. Všimla si to policajná hliadka z Obvodného oddelenia PZ Kurov a motorkára zastavila. Pri kontrole však policajti zistili ďalšie porušenia zákona. Muž nemá vodičské oprávnenie viesť motorky a motocykel viedol pod vplyvom alkoholu. Pri dychovej skúške mu boli namerané dve promile," uviedol Džobanik.

Motocyklista bol zadržaný, obmedzený na osobnej slobode a stíhaný je v takzvanom super rýchlom konaní.